×


  Oglašavanje -- Data și ora publicării: 25.08.2014 20:11:59

  Fox International i Discovery Networks udružuju se u prodaji oglasnog prostora na hrvatskom tržištu  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 25. 08. 2014. / 25. kolovoza vodeći međunarodne medijske kuće, Fox International Channels i Discovery Networks najavile su suradnju u prodaji oglasnog prostora za Discovery Channel i TLC na hrvatskom tržištu, počevši od 1. rujna 2014. godine. U pitanju su ogranci tvrtki odgovorni za ovo područje, odnosno hrvatski ured Fox Internationala i Discovery Networks CEEMEA (Central & Eastern Europe, Middle East and Africa).

  Na ovaj potez tvrtke su se odlučile radi povećanja dosega ciljane publike olakšavajući pristup oglašivačkim i marketinškim agencijama. "Ovo partnerstvo predstavlja uzbudljiv i značajan korak u širenju FIC-ovog portfelja tematskog oglašavanja kao vodećeg u Hrvatskoj. Uključivanje Discovery kanala dodatno pojačava kvalitetu ponude oglasnog prostora vodećih TV brendova pomoću kojih našim klijentima uspješno osiguravamo doseg do ciljanih skupina", izjavila je Deborah Armstrong, izvršna potpredsjednica prodajnog oglašavanja FOX International Channelsa Europe & Africa.

  Fox International dio je 21st Century Foxa, a na hrvatskom tržištu nudi svoje poznate bendove FOX, FOX Life, FOX Crime, National Geographic i 24Kitchen. Discovery Networks prisutan je na ovom prostoru od 1999. godine, a distribuira popularne kanale poput Discovery Channela, TLC-a, Animal Planeta i ID Investigation Discoveryja. Discovery Channel se u Hrvatskoj prikazuje od 1999. godine, a TLC od 2011. godine.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)