×


  Oglašavanje -- Data și ora publicării: 28.07.2014 13:25:19

  GOLDEN-DRUM-FESTIVAL / 21. Golden Drum u znaku kreativnosti, sadržaja i sreće  Portorož, Slovenija (MEDIA EXPRES ADRIA) / 21. Golden Drum, festival oglašivača Nove Europe koji organizira Slovenska oglaševalska zbornica, održavat će se od 7. do 10. listopada u Portorožu, a u četiri će dana sudionicima ponuditi pregled kreativnog oglašavanja u 37 država Nove Europe.
  Festival je namijenjen kreativcima, oglašivačima i medijima, a glavni gosti festivala čija je ovogodišnja tema „Kreativnost, sadržaj i sreća” biti će Roberto Vilhena, Eiji Kozaka, Denis Peralta i Pedro Rosa, kreativni i umjetnički direktori iz Brazila.
  Za mlađe će sudionike biti organiziran takozvani „portfolio speed-dating”, odnosno radionice u suradnji s Europskom udrugom oglašivačkih agencija i predavanja u okviru Nove agende („New Agenda Sessions”).
  Cilj je Golden Druma i ove godine biti ključno mjesto razvoja mladih i kreativnih talenata i učenja, u skladu s ključnim vrijednostima festivala: dijeljenjem znanja i razvojem talenata. Golden Drum također organizira i nekoliko natjecanja čiji će pobjednici biti proglašeni posljednjeg dana Festivala. Radi se o nagradama: Velika nagrada za najbolji brend („Brand Grand Prix”), Tartini nagrada za najbolju nezavisnu agenciju, Zlatna ruža („Golden Rose”) za najbolju agenciju, Zlatna mreža („Golden Net”) za najbolju agencijsku mrežu, Zlatni sat („Golden Watch”) za kreativnog direktora najbolje kampanje te Virtuoso za najbolju ilustraciju, fotografiju i kinematografiju.

  Photo: goldendrum.com

  (DC) (MEDIA EXPRES ADRIA)