×


  Uvodnik -- Data și ora publicării: 24.02.2014 23:28:12

  MEDIA EXPRES ADRIA-IBC2014 / Media Expres Adria medijski pokrovitelj IBC Amsterdam 2014.  (MEDIA EXPRES ADRIA) / 24. 02. 2014. / Media Expres Adria medijski je pokrovitelj International Broadcasting Conventiona, globalne konferencije i izložbe relevantnih noviteta, rješenja, demonstracija unutar medijskei tehnološke industrije, koja će se održati od 11. do 16. rujna 2014. godine u Amsterdamu.

  Prva IBC-ova konferencija održana je 1967. u Londonu gdje je izlagalo 32 inovatora, s oko 500 posjetitelja. U posljednjih nekoliko godina IBC-ove konferencije posjećuje oko 50 000 posjetitelja iz više od 170 zemalja, a samo različitih dvorana za izlaganjeje četrnaest, podjeljenih po stvaranju, upravljanju i isporučivanju sadržaja.

  IBC-em upravlja 6 partnera iz industrije: The International Association of Broadcasting Manufacturers, The Institution of Engineering and Technology, IEEE Broadcast Technology Society, The Royal Television Society, The Society of Cable Telecommunication Engineers i The Society of Motion Picture and Television Engineers.

  Broj izlagača na IBC-u eksponencijalno raste svake godine, kao i broj posjetitelja. Tako je 2013. Godine na IBC-u izlagalo 1 581 izlagača, a broj posjetitelja popeo se na 51 974, od kojih je 70,5 % bilo iz Zapadne Europe i Skandinavije.

  Media Expres Adria je b2b časopis čija je misija da na vrijeme obavijesti potrošače što se točno događa kako u medijskoj, tako i u tehnološkoj industriji s naglaskom na televiziju, Internet i telefoniju. Specijaliziran za regiju Adriatika, Media Expres Adriatic pokriva područje srednje-istočne Europe: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju i kao takav jedinstven je odgovor na potrebe ovog kompleksnog tržišta: objedinjuje najvažnije informacije iz područja telekomunikcija i novih tehnologija iz cijele regije na jednom mjestu.

  (MEDIA EXPRES ADRIA)