×


  Oglašavanje -- Data și ora publicării: 20.02.2014 21:22:32

  IAA-KAMPANJA / IAA pokrenula kampanju Oglašavanje. Vaše pravo na izbor  New York, SAD (MEDIA EXRPRES ADRIA) / 20. 02. 2014. / International Advertising Association, mreža koja povezuje oglašivače, medijske kompanije i agencije u jedan sustav na međunarodnoj bazi, pokrenula je globalnu javnu kampanju kojom se promovira oglašavanje kao vitalan čimbenik u ekonomiji, pod geslom ''Oglašavanje. Vaše pravo na izbor''.

  Svrha kampanje je podizanje svijesti o oglašavanju i onome što ono jest, kao i promoviranje inforiranosti, edukacija, pružanja podrške umjetnosti, kreativnosti, zabavi i sportu, ali i podizanje svijesti kako je oglašavnje direktan rezultat prava na izbor. Predsjednik kompanije IAA Global, Faris Abouhamid objasnio je se geslo odnosi na pravo na izbor potrošača, ali i da stvaranjem različitih izbora odnosno mogućnosti oglašavanje stvara i ohrabrije konkurenciju, potiče inovativnost proizvoda i usluga te otvara nova radna mjesta.

  U kampanju je uključen i srpski ogranak IAA, pod vodstvom izvršne direktorice Jelene Ivanović.

  IAA ima ogranke u preko 76 zemalja te preko 4 000 članova u korporativnim, marketinškim, organizacijskim i akademskim sektorima, a ove godine slavi 75. godišnjicu postojanja.

  (MEDIA EXPRES ADRIA)