Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:23.11.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik

MEDIA EXPRES poznati rumunjski CATV industrijski časopis, jedinstveno je izdanje posla-za-posao, čija je otisnuta inačica distribuirana na nacionalnoj razini, neovisno od medijskih grupa koje su strukturirale audiovizualno tržište u Rumunjskoj.

MEDIA EXPRES u opticaju otisnute inačice doseže u prosjeku 500 kopija na mjesec, u A4 formatu, 36 do 52 stranice po izdanju, cijene oko 3,4 eura, distribuiran tradicionalnom poštom prema popisu korisničkih adresa kabelskim rukovoditeljima, televizijskim i inim profesionalcima unutar industrije, uključujući ljude koji rade u marketingu i prodaji sredstava te autoritetima u području emitiranja i komunikacija u Rumunjskoj (CNA, ANCOM, Gospodarska komora i Senat, Ministarstvo kulture i Ministarstvo Komunikacija u sklopu Vlade Republike Rumunjske), kao i profesionalnim udrugama u ciljanim područjima, od kojih su najznačajnije kabelska udruga ACC i ARCA – udruga privatnih TV postaja Rumunjske.

MEDIA EXPRES ČASOPIS kao medijski partner sudjeluje na internacionalnim sajmovima i izložbama, uključujući ANGA COM, IBC Amsterdam, MIPTV i MIPCOM.

MEDIA EXPRES GODIŠNJAK je katalog aktivnih poduzeća na području rumunjskog tržišta, kabelskih i televizijskih poduzeća te poduzeća koja se bave opremom i uslugama unutar ovih industrija. Godišnjak se objavljuje jednom godišnje u 200 stranica brošure, 1000 kopija, cijene oko 12 eura, a tradicionalno se objavljuje u studenom u suradnji s Udrugom kabelskih komunikacija Rumunjske.

MEDIA EXPRES Časopis osnovan je 2000. godine. Web-stranica www.mediaexpres.ro pokrenuta je 2001. godine, a MEDIA EXPRES Godišnjak izlazi od 2003. godine. Nastalu kao projekt, tvrtku je osnovao u transilvanijskom gradu Cluj-Napoca Mihai Pavelescu (diplomirani student Sveučilišta u Bukureštu, Fakultet književnosti, sa snažnim medijskim i kulturalnim novinarskim iskustvom).

Nekadašnji predsjednik Rumunjske kabelske udruge (ACC) i poduzetnik u kabelskoj industriji Mircea Suciu, i poduzetnik u tiskanom novinarstvu Marius Comsa (osnivač TV Cablu, Info Satelita) pridružili su se debiju tvrtke čije je uredništvo stacionirano u rumunjskom glavnom gradu Bukureštu, s ciljem uređivanja prve poslovne novinske brošure za audiovizualnu industriju. MEDIA EXPRES kao projekt također je podržala Europska unija, jednogodišnjim početnim ulaganjem u sklopu PHARE programa, prije nego li ga je preuzeo autor projekta i urednik, Mihai Pevelescu.


MEDIA EXPRES editorial board
Company: SC MEDIA EXPRES SRL
Postal address: str Mihai Bravu 168 cod 915400 Oltenita CL Romania
Email address: media.expres.adria@gmail.com
Editor: Andrija Marković
Editor Coordinator: Mihai Pavelescu
Pre-press / DTP: Mihai Pavelescu
Subscriptions and Advertising: +40 722 674 639;
sales.media.expres@gmail.com
 
 
 
 
 
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.