×


  Televizija -- Data și ora publicării: 18.09.2022 19:49:23

  NEM-DUBROVNIK / Potvrđeno deseto izdanje NEM Dubrovnik  DUBROVNIK (MEDIA EXPRES) / 14. septembar 2022. / NEM Dubrovnik, sledeće godine slavi svoje jubilarno deseto izdanje od 5. do 8. juna 2023. Tom prilikom, u Dubrovniku okupi će vodeća imena televizijske profesije i biznisa, i to po deseti put.

  Sanja Božić Ljubičić, vlasnica hrvatske agencije za marketing i TV industriju Mediavision, koja je ujedno i pokretač brenda New Europe Market (NEM Dubrovnik i NEM Zagreb), zahvalila je brojnim saradnicima koji su svojim doprinosom izgradili #TVmarketwithaview:

  „2023. će biti velika godina za NEM i agenciju Mediavision. Od prvog izdanja do danas doživeli smo brojne trenutke kojih se uvek rado prisećamo, a koji daju vetar u leđa za kreiranje novih, još boljih. Poslednja decenija donela je drastičnu transformaciju TV industrije, a sa njenim razvojem razvijao se NEM Dubrovnik, a zatim i NEM Zagreb. Ovom prilikom zahvaljujem svim preduzećima koje su nas podržale, profesionalcima koji su spremno delili svoja znanja, medijskim partnerima koji s užitkom prate naš sadržaj i posetiocima koji svake godine iščekuju jun. Posebnu zahvalnicu upućujem našem organzacionom timu koji iz godine u godinu daje svoj maksimum kako bi svako izdanje bilo još bolje od prethodnog.“

  Od 2013. se u Dubrovniku, okupljaju najbolji svetski medijski stručnjaci, panelisti i prezenteri kako bi komentirali nove trendove, različite strategije i promjene u televizijskoj branši. Hrvatska tako na ukupno četiri dana postaje evropski centar za kvalitetan networking i razmenu znanja kroz panele, prezentacije, predstavljanje novih TV sadržaja i ostalih relevantnih događanja vezanih za TV industriju.

  Proteklih su godina na NEM Dubrovniku učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija, među ostalima Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, NAGRA, Global Agency i Warner Bros. Discovery te AMC Networks International, BBC Studios, Paramount, Disney, NBCUniversal, Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, Prva Srpska Televizija, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Hungary i mnogi drugi.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>