×


  Televizija -- Data și ora publicării: 12.09.2022 16:48:15

  SERIJA-IGRA-SUDBINE / Nova sezona serije "Igra sudbine" na TV Prva  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 11. septembar 2022. / Junaci najgledanije telenovele u Srbiji vraćaju se u "svoj TV dom" 12. septembra u 20.00 sa novim uzbudljivim dramama, novim ljubavnim pričama i starim omiljenim likovima. I to ne samo radnim danima, nego će u vašim domovima omiljena porodica biti i vikendom od 20 časova.

  Gledaoci Prve televizije u udarnom terminu mogu da uživaju u premijerama serija „Igra sudbine”. Od 20h na programu je dugo iščekivana četvrta sezona najgledanije telenovele „Igra sudbine“, a sa njom i uzbudljive drame, stare i nove ljubavi i već dobro poznati zapleti nastali iz pera scenariste Žarka Jokanovića. U mnoštvu noviteta koja nam je Jokanović pripremio, a Inovativ produkcija realizovala, ima onih starih, proverenih, omiljenih likova iz sage o porodicima Kanački i Ožegović. Novitet je i to da će serija „Igrom sudbine“ biti emitovana i tokom vikenda, takođe od 20.00.

  - Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni – priča Milica Milša, koja tumaći dobro znanu Adu Kanački. - Kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala sam od uzbuđenja, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakularno, neverovatno i zabavno, onako kako je publika to i navikla od ove serije, prenosi Magazin Novosti.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>