×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 05.09.2022 13:41:46

  TELESTE-VODAFONEZIGOO / VodafoneZiggo nadograđuje svoju pristupnu mrežu Telesteovom tehnologijom  TURKU, FINSKA (MEDIA EXPRES) / 3. septembar 2022. / Teleste je primio značajnu narudžbu od VodafoneZiggo koja se sastoji od različitih mrežnih komponenti kako bi obezbedio nadogradnju mreže operatera 2023. godine i nadalje.

  Naručene komponente, uključujući širokopojasna pojačala i RF pasive, biće deo VodafoneZiggo-ove tekuće nadogradnje mreže na nacionalnom nivou sa ciljem da svojim pretplatnicima obezbedi vrhunske širokopojasne usluge.

  Sa više od 7,3 miliona domaćinstava u svojoj pristupnoj mreži, VodafoneZiggo je vodeći holandski provajder širokopojasnih i internet usluga za potrošače i preduzeća. Kompanija je zajedničko preduzeće Liberti Global, jedne od najvećih međunarodnih TV kompanija i kompanija za širokopojasni internet, i Vodafone Group, jedne od najvećih svetskih telekomunikacionih kompanija.

  „Odlučni smo da nastavimo sa ulaganjima u našu mrežu kako bismo našim klijentima pružili najbolja iskustva i usluge. Kada je reč o kvalitetu i performansama proizvoda, Teleste je pokazao svoju sposobnost da podrži naše zahteve i obezbedi dostupnost mrežnih proizvoda potrebnih za kontinuirano unapređenje naših mreža,” izjavio je Leo-Geert van den Berg, direktor fiksnih mreža u VodafoneZiggo.

  „Da bi svojim pretplatnicima pružili odlične širokopojasne usluge širom zemlje, zahtevi za kvalitet proizvoda i performanse VodafoneZiggo-a su među najvišim u Evropi. Ovo se dobro uklapa u poslovnu logiku Telestea, i drago nam je što nas je VodafoneZiggo odabrao da obezbedimo njihove isporuke za 2023. godinu pa nadalje. Sa dugom tradicijom saradnje između naših kompanija, VodafoneZiggo je jedan od glavnih MSO kupaca Telestea i jedan od operatera koji postavljaju granice za razvoj kapaciteta mreže i performansi“, rekao je Hano Narjus, šef Telesteovog poslovanja za mreže.

  Teleste se fokusira na inovativna rešenja pristupne mreže visokih performansi dizajnirana da podrže klijente u njihovoj narednoj generaciji uvođenja tehnologije. Naši proizvodi nude operaterima nesmetan prelazak na arhitekturu distribuiranog pristupa, kao i na više frekvencije nizvodnog i uzvodnog toka koje su potrebne za isporuku multi-gigabitnih širokopojasnih usluga pretplatnicima preko kablovskih mreža.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>