×

  Televizija -- Data și ora publicării: 04.09.2021 23:16:35

  NOVA-S JESEN / Nova programska šema televizije Nova S  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 1. septembar 2021. / Televizija NOVA S u jesen ulazi sa novom programskom šemom čiji fokus će biti na prepoznatljivim autorskim emisijama i kvalitetnom domaćem i stranom serijskom programu.

  Početkom oktobra počinje prikazivanje serije „Kljun“ iz United Media produkcije. Ova psihološka drama i triler sa elementima žanra „grounded science fiction“ predstavljaju veliku novinu u domaćem serijskom programu. Radnja serije prati mladu detektivku Sonja Kljun (Ivana Vuković), koja istražuje niz sumnjivih samoubistava u Subotici.

  Dugoočekivana serija „Vreme zla“ sa sjajnom glumačkom postavom: Goran Bogdan, Nada Šargin, Goran Šušljik, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Nataša Ninković takođe će početi da se prikazuje u oktobru na Novoj. Nakon ogromnog uspeha serije „Koreni“ sledi nastavak po delima Dobrice Ćosića o čuvenoj porodicu Katić, koju ovog puta zatičemo u osvit Drugog svetskog rata.

  Kada je u pitanju sportski program, gledaoci su, nakon prenosa EURO 2020, već navikli da na našem kanalu prate najaatraktivniji sadržaj pa i ove jeseni nastavljamo u istom pravcu. Tokom septembra, oktobra i novembra bodrimo „Orlove“ u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru a sve utakmice gledajte na Nova S!

  Velika iznenađenja u novoj sezoni pripremile su redakcije jutarnjeg i popodnevnog programa „Probudi se“ i „Među nama“. Pored novog vizuelnog identitata samih emisija i novog izgleda studija, spremne su i novine u samom programu u kojima će gledaoci sigurno uživati. Jutarnji program se na male ekrane vraća 1. septembra. Radnim danima emisiju će i dalje voditi Nevena Madžarević od 6 do 9h a vikendom Danilo Mašojević od 7 do 10.30h. Emisija „Među nama“ sa Majom Nikolić na programu je od 6. septembra u terminu od 17.15h a uigrani tim obećava dosta dinamičniju emisiju sa novim zabavnim segmentima.

  Pregled dana nastavlja da se emituje u svom terminu od 20h svakog dana.

  - Utiske nedelje nastavljamo da biramo od 12. septembra kada će Olja Bećković ugostiti svoje prve goste u novoj sezoni. Već narednog petka, 17. septembra nakon letnje pauze, očekuje nas pregršt smeha i odličan gost kod Ivana Ivanovića, navodi se u saopštenju Nova S.

  Velika novost ove sezone biće subota veče na Novoj. Gledaoce od 18. septembra očekuje već dobro poznata emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ a odmah nakon toga nastavlja se uz emisiju „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“.

  „Nikad smešnija sezona“ bi, po obećanju autora i voditelja Marka Stepanovića i Srđana Jovanovića, mogla da glasi najava za nova izdanja „Mentalnog razgibavanja“ koje se vraća 6. septembra od 9h.

  - O zdravlju sa doktorkom Katarinom Bajec razgovaramo od 19. septembra a istog dana počinje i nova sezona emisije „Balkanskom ulicom“ kroz koju nam Vesna Dedić prikazuje javne ličnosti u jednom novom svetlu. Uz Lepog Brku kuvamo i putujemo od 13. septembra kada počinju nove epizode „Domaćinskih priča“ a istog dana i Milena Vasić dočekuje nove takmičare u „Totalnom obrtu“, najavljuju iz Nove S.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>