×

  Televizija -- Data și ora publicării: 26.08.2021 13:15:03

  SERIJA-PEVAČICA / Nova kriminalistička serija "Pevačica" od 11. septembra  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 22. avgust 2021. / Ove jeseni, na kanalima Pink i Superstar, gledaoci će moći da prate novu kriminalističku seriju "Pevačica". Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, dok je za režiju zadužen Miloš Kodemo. Od 11. septembra 2021. godine emitovaće se na kanalu Superstar TV, vikendima u 21h. Televizija Pink još uvek nije potvrdila datum i vreme premijere.

  Serija je nastala na osnovu života i tragične smrti pevačice Jelene Marjanović, koja je tokom karijere bila poznata kao Jeca Krsmanović.

  "Pevačica" prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Glavnu ulogu tumači popularna pevačica Milica Pavlović kojoj je ovo prvi iskorak u glumačke vode. Njenu suparnicu u seriji glumi mlada glumica Jelena Grujičić. Pored njih dve, svet estrade, medija i magije dočaraće i glumci Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

  Mišljenja o seriji "Pevačica" su podeljena čak i pre samog emitovanja. Milica Pavlović koju ćemo videti u ulozi Ivane opisuje svoj lik kao izuzetno komplikovanu, a istovremeno veoma jednostavnu devojku.

  - Ivanina želja da ostvari snove i ambicije bila je znatno jača od njenog karaktera i ličnosti, a splet raznih okolnosti doveo je u veoma ozbiljne i opasne životne situacije. Neke od scena u kojima je u prvom planu njeno emotivno i duševno stanje, izazvano raznim situacijama, bile su mi prilično teške jer tako nešto nikada u životu nisam doživela. Morala sam maksimalno da se potrudim da "uđem u njen život i lik", kako bih verno odglumila te scene. Ne bih da pričam o svemu što moja junakinja prolazi, ali mogu da kažem da nije bilo nimalo jednostavno doneti takav karakter.

  Ovo je priča koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

  Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>