×

  Televizija -- Data și ora publicării: 26.08.2021 13:10:56

  SERIJA-DUG-MORU / Emitovanje druge sezone serije "Dug moru" počinje 3. septembra  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 22. avgust 2021. / Druga sezona serije "Dug moru", u režiji Gorčina Stojanovića, emitovaće se tokom jeseni na kanalima Superstar TV i RTS 1. Producentkinja Bojana Maljević najavila je da će druga sezona serije početi da se emituje od petka, 3. septembra u 21h na kanalu Superstar TV. Za razliku od prve sezone koja je imala 11 epizoda, druga sezona će imati dve više, odnosno 13 epizoda.

  Glavnu radnju u drugoj sezoni vodi Olga. Priča se vrti oko nje, tajne se otkrivaju, razvijaju se mistični elementi, pronalaze racionalna rešenja. Ona je pokretač akcije i promene.

  Rođena je predodređena da promeni svet. Ili će barem, za razliku od svojih roditelja, uspeti da se promeni. Na putu ka višem cilju, koji u Olginom slučaju zaustavlja prokletstvo, imaćemo niz neprijatnih situacija. U prvoj sezoni Olga ima vizije uz pomoć kamena i ogrlice. Tako saznaje istinu o svojoj majci.

  U drugoj sezoni, Rnjo ima viziju i takođe saznaje istinu o svojoj majci. Saznaće ko mu je otac. Naravno, ovo su samo dva reda priče. Druga sezona prenosi brojne povezane elemente, likove i događaje.

  I svi oni vode do jednog odgovora: da Fortica (tvrđava koja je sada hotel Olginog oca) nije obično mesto i da krije veliku tajnu. Deo te tajne otkrivamo u drugoj sezoni.

  Scenario za seriju radili su Stevan Koprivica, Bojana Maljević, Maja Todorović i Milica Konstantinović.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>