×

  Televizija -- Data și ora publicării: 20.08.2021 14:30:35

  SERIJA-CRNA-SVADBA / Serija "Crna svadba" od oktobra na Superstar TV  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 19. avgust 2021. / Serija "Crna svadba" je psihološki triler sa elementima mistike i horora čijih deset epizoda će početi da se prikazuje od oktobra na televiziji Superstar, a potom na Radio-televiziji Srbije, najavio je reditelj Nemanja Ćipranić, prenosi Tanjug.

  Na konferenciji za novinare Sarajevo film festivala, gde su premijerno prikazana početna dva nastavka, Ćipranić je rekao da je "Crna svadba" inspirisana stvarnim masakrom od pre desetak godina u jednom selu u istočnoj Srbiji.

  Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a Ćipranić potpisuje i režiju svih deset epizoda serije. Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

  Glumačku postavu čine Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević i drugi.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>