×

  Televizija -- Data și ora publicării: 19.07.2021 21:10:59

  SERIJA-MOČVARA / Počelo snimanje druge sezone serije "Močvara"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 17. jul 2021. / Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona TV serije "Močvara", uigrana ekipa na čelu sa kreatorima serije, Olegom Novkovićem i Milenom Marković, udružila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču.

  Novih deset epizoda "Močvare", koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali istovremeno otkriva i tajnu vlastitog porekla. Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

  Radnja nove priče "Močvare" je smeštena u Sentu, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. Kroz nove epizode gledaoci će moći da vide kako se inspektor Nikola menja, kako je spreman da prašta, kao i šta će se sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

  Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

  Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata čije premijerno emitovanje gledaoci mogu da očekuju tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

  Glumac Goran Bogdan je u intervjuu za Tanjug govorio o razvoju njegovog lika inspektora Nikole Krsmanovića u predstojećoj drugoj sezoni serije "Močvara", radu na ozbiljnim i komičnim ulogama, kao i o planovima u skorijoj budućnosti.

  Serija "Močvara" reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, u drugoj sezoni će, prema glumčevim rečima, biti "supersprega melodrame i pravog noar krimića".

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>