×

  Televizija -- Data și ora publicării: 11.07.2021 14:58:20

  SERIJE-NOVA-SEZONA / Nove sezone hit serija na jesen na kanalu Superstar TV  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 11. jul 2021. / Telekom Srbija i produkcijske kuće Dandelion Productions i Film Danas najavili su nove projekte i nastavak snimanja hit serija koje će na jesen obradovati gledaoce Superstar TV, prenosi Kurir.

  Telekom Srbija i dve izvršne produkcije radili su zajedno na nekoliko serija, a početak snimanja i njihove premijere očekuju se u narednim mesecima. Publika će uživati u petoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca", dugoočekivana serija "Pevačica" kreće sa emitovanjem u septembru, dok je snimanje treće sezone kriminalističkog trilera "Državni službenik" zakazano za kraj jula.

  Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije "Bunar", u kojoj Igor Đorđević tumači lik profesora filozofije Radomira koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra koju glumi Nataša Ninković. Radi se i na razvoju nove serije "Baš Čelik".

  Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, rekao je da je Superstar TV u proteklih nekoliko godina osvojio poverenje gledalaca i postao sinonim za najprestižniji domaći serijski program.

  - Telekom Srbija uspeo je da produkcijom svetskog kvaliteta, a u saradnji sa partnerima, povrati popularnost domaćih serija i ispuni očekivanja ljubitelja različitih žanrova. Od samog početka želeli smo da stvorimo prepoznatljivu srpsku produkciju zabavnog programa koja može da stane na crtu najvećim svetskim kućama, a sada sa ponosom mogu reći da smo u toj želji i uspeli. Telekom Srbija nastaviće da pomera granice kvalitetnog televizijskog programa, kao i da pruža priliku talentovanim ljudima i kreativnim idejama da pronađu svoje mesto na malim ekranima - izjavio je Lučić.

  Producent Predrag Gaga Antonijević naveo je da je saradnja sa kompanijom Telekom Srbija prevažišla sva očekivanja, te da su brojni novi projekti logičan potez za obe strane.

  - Uvek se trudimo da ono što izađe iz naših kuća bude na najvišem nivou, a posebno bih istakao rad na seriji Baš Čelik, koja predstavlja nešto što do sada nije rađeno u našoj zemlji. Raduje nas što ćemo, zahvaljujući saradnji sa Telekomom, na male ekrane doneti priču koju smo svi kao mali čitali i voleli. Produkcijski i scenaristički, ovaj projekat biće zaista kompetitivan na svetskom nivou - prvi pravi srpski blokbaster.

  Superstar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>