×

  Televizija -- Data și ora publicării: 29.06.2021 01:25:02

  SERIJA-DAR MAR / Počelo snimanje nove sezone serije "Dar Mar"  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 27. jun 2021. / Dok su gledaoci sa nestrpljenjem iščekivali kako će se završiti prva sezona popularne humorističke serije "Dar Mar", produkcija Nove TV ovih dana započinje sa snimanjem novih nastavaka.

  Šta će nam doneti nova sezona, rano je da otkrivamo, ali ono što je sigurno je da će gledaoci bez sumnje imati priliku da nastave uživati u zabavnim dogodovštinama naših omiljenih Dizmovčana. Čak 150 epizoda prve sezone snimano je na najvećem izgrađenom setu u eksterijeru u prirodnoj veličini. Dvadeset objekata, površine preko 3000 m2, kao i tlocrtne kvadrature preko 600m2 čini set ove popularne serije za koju je ispisano čak 11.400 stranica scenarija.

  Dvadeset glavnih glumaca i pedesetak epizodista oživelo je jedinstvene i zabavne karaktere koji su nas svakodnevno uveseljavali, a seriju koju je gledalo gotovo pola miliona gledalaca svakodnevno, dosegla je čak 2,4 miliona ljudi. Zabavne crtice iz života Dizmovčana rado su se pratile i na društvenim mrežama, pa je tako ostvareno 40 miliona video pregleda na YouTube kanalu Nove TV, 200 miliona video pregleda na Facebook profilu Dar Mar, kao i 4,5 miliona video pregleda na Instagramu Dar Mara.

  Iza ove serije stoji produkcija Nove TV koju broji 120 članova produkcije, snimljeno je 7.600 minuta, preko 1.000 sati utrošeno je samo na uređivanja glumaca kako bi postali omiljeni likovi: Božena, Mile, Željko, Ankica, Baba Beba, Linda, Daliborka, Jure, Milena, Suzana, Jana, Petar, Branko, Zoki, Srećko i brojni drugi.

  Finalna epizoda sezone prikazana je 17. juna nakon koje smo se na kratko morali da oprostimo sa omiljenim likovima, no s obzirom na to da je prva klapa nove sezone već pala, gledaoci će opet vrlo brzo imati priliku da Dar Mar prate na programu Nove TV.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>