×

  Televizija -- Data și ora publicării: 29.06.2021 01:18:05

  EON-HRVATSKA / EON stigao u Hrvatsku  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 25. jun 2021. / EON, jedna od najpopularnijih OTT platformi u jugoistočnoj Evropi - iza koje stoji United Grupa - stigla je u Hrvatsku sa velikom ponudom domaćih i međunarodnih televizijskih programa, on-demand video sadržaja, poput serija i filmova, namenjenih strimingu. EON nudi mogućnost gledanja sadržaja bez obzira gde se korisnici nalaze, nezavisno od internet provajdera.

  - Predstavljanje platforme EON u Hrvatskoj znači da su sportski kanal Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 ponovno dostupni gledaocima u celoj zemlji, zajedno sa portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport – stoji u saopštenju, a prenosi bug.hr.

  - EON se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija, mogućnošću gledanja više od 160 televizijskih i radijskih kanala do sedam dana unazad – uključujući 80 kanala u HD-u – kao i mobilnom aplikacijom koja korisnicima omogućava da sav sadržaj gledaju bilo kada i bilo gde, nezavisno od internet provajdera - navodi se dalje u saopštenju.

  U Hrvatskoj su dostupna tri paketa EON-a, različite količine TV programa i dostupnog video sadržaja.

  Uz desktop i mobilnu verziju aplikacije, EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV, kao i EON Smart Boxa, koji omogućavaju sportski način gledanja sa statistikom događaja i personalizovanim profilima, uključujući dečiji način gledanja, kao i postavke personalizovanih preporuka.

  Telemach Hrvatska sklopio je ugovor o partnerstvu sa austrijskom firmom Solford Alpine GmbH, zahvaljujući kom se korisnici mogu pretplatiti na EON putem internet stranice ili prodajnih kanala Telemacha Hrvatska, u Telemachovim prodavnicama ili telefonskim pozivom na broj korisničke podrške.

  - Ponosni smo što smo partneri s firmom Solford Alpine, koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatsku. Ovo je još jedan korak napred za Telemach i dokaz kako naša transformacija pomaže da bolje služimo korisnicima. Pozivamo sve da posete Telemachove prodavnice širom zemlje kako bi uživo saznali sve što EON nudi – rekao je izvršni direktor Telemacha Hrvatska Adrian Ježina.

  EON se može isprobati uz 30 dana besplatnog korišćenja.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>