×

  Televizija -- Data și ora publicării: 24.06.2021 01:01:50

  SERIJA-BLAGO-NAMA / Snima se druga sezona serije "Blago nama"  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 23. jun 2021. / Nakon što je osvojila gledaoce odličnom glumačkom postavom, sjajno raspisanim životnim, a uz to i humorističnim situacijama, RTL-ova serija "Blago nama" ulazi u drugu sezonu.

  Na setu u zagrebačkom Jadran filmu snimanje je već u toku, a ako je suditi po atmosferi među glumcima, ali i celom produkcijskom i tehničkom timu, sve obožavaoce dešavanja u kući Pavićevih čeka pregršt zabavnih minuta pred malim ekranima. Urnebesne nevolje se nastavljaju, piše hrvatski RTL.

  Da podsetimo, radnja prati život Borisa i Ane, supružnika koji maštaju o životu u Briselu, gde bi mladi i perspektivni Sinjanin gradio svoju političku karijeru, a njegova supruga živela život dostojan života visoko rangiranih partnerki političkih moćnika. Njihova ideja se raspukne kao balon od sapunice kada im se u kuću privremeno (a zapravo trajno) nastane Anina sestra Tamara i njen suprug Jadranko čije je srednje ime "Besposličar".

  Uz sve to, Anin i Tamarin otac Drago dolazi s njima u paketu, a njegove penzionerske muke s niskom penzijom i visokim pragom nerazumevanja života današnje mladeži jednostavno moraju da eskaliraju nesuglasicama, ali i komičnim situacijama.

  - U prvoj sezoni smo imali pauzu zbog korone, a kako je sada situacija puno bolja po tom pitanju, svi smo ušli puno opuštenije u novo snimanje i sve je odmah lakše. Publika se navikla na likove iz "Blago nama", scenario za drugu sezonu je odličan, kao i atmosfera među nama – kaže Bešlagić.

  Njegovu suprugu Tamaru tumači Hristina Popović dok lik njene sestre Ane, ujedno i njenu suštu suprotnost, igra Tara Rosandić. Ostatak stalne glumačke postave čine Miran Kurspahić, Klara Mucci i Zlatan Zuhrić Zuhra, a svojim pojavljivanjem u seriji dodatni začin porodičnim zavrzlamama daju i Mirela Brekalo i Joško Ševo koji igraju Borisove roditelje, svojeglave i glasne Sinjane.

  Ekipa serije "Blago nama" nastavlja sa snimanjem tokom leta, a šta su sve zakuvali, gledaoci će na RTL-u moći da prate ove jeseni.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>