×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 07.06.2021 23:13:50

  VL-PREMIUM / Večernji list počinje naplatu digitalnog izdanja  Zagreb (MEDIA EXPRES) / 7. jun 2021. / Nakon 24 sata, Jutarnjeg lista i Telegrama, i Večernji list kreće sa delimičnom naplatom svog digitalnog izdanja kojem su dali ime VL Premium.

  Posle više meseci pripremanja projekta, sledeći primere Bilda i New York Timesa, od utorka 8. juna deo sadržaja sa dodatnim kvalitetom kreće u naplatu, poručuju iz Večernjaka.

  - Model digitalnih pretplata Večernji list uveo je još 2011. godine, ali tada tržište nije bilo sasvim spremno iako rezultati nisu bili nimalo loši, a verni čitaoci su prihvatili takav model poštujući rad naših novinara i kvalitet sadržaja koje stoji iza najdugovečnijeg medijskog brenda u Hrvatskoj – rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

  Direktorka digitalnog poslovanja Anamaria Todorić kaže da će čitaocima ponuditi nekoliko različitih modela.

  - Pretplate na samo jedan dan, mesec ili godinu dana. Sam koncept aktivacije je u skladu sa tehničkim standardima kakve imaju Business Insider ili New York Times, te je prilično jednostavan – pojašnjava.

  Todorić smatra da kvalitet ima svoju cenu, ali i da je Večernjakova misija edukovati publiku kako novinarski ili istraživački rad ne mogu i ne smeju biti besplatni, kao što to čine i najugledniji svetski mediji.

  Slogan pod kojim "Večernji list" ulazi u ovaj projekat je "Za one koji traže više".

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>