×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 07.05.2021 15:12:27

  TELESTE-DISPLEJI-DANSKA / Banedanmark izabrao Teleste informacione displeje za svoje stanice u Danskoj  Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 7. maj 2021. / Danske železničke vlasti Banedanmark i Teleste potpisali su okvirni sporazum o isporuci do 4.500 TFT LCD displeja Telesteove sledeće generacije Banedanmarku i drugim entitetima. Prema sporazumu, displeji će biti dostavljeni Banedanmarku u periodu od 2021. do 2026. godine sa mogućnošću produženja termina isporuke za dodatne tri godine.

  Banedanmark je vladino telo odgovorno za održavanje i kontrolu saobraćaja na celoj železničkoj mreži koja je u vlasništvu države. Vodi računa o više od 3.000 km železničke pruge i pruža usluge za više od 196 miliona putnika godišnje. Novim okvirnim sporazumom, Banedanmark želi da nadogradi svoju staničnu infrastrukturu displejima najnovije tehnologije, u kojima značajnu ulogu igraju visoka čitljivost ekrana i napredni tehnički parametri.

  Pored tehničkih kvaliteta, okvirni sporazum zasnovan je na partnerstvu i uslugama kao što su popravka komponenti, koje su ojačane naprednom daljinskom dijagnostikom, funkcijom koju omogućava nova generacija Telesteovih TFT LCD displeja na otvorenom.

  - Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa Banedanmarkom u nadogradnji stanične infrastrukture našim informacionim displejima nove generacije. U kombinaciji sa našim prethodnim iskustvom na danskom železničkom tržištu, naše pažljivo dizajnirane tehnologije prave čvrst korak za uspešnu primenu serije novih ekrana – rekao je Jorn Grasse, potpredsednik Železničkih informacionih rešenja u Telesteu.

  Telesteovi spoljni TFT LCD displeji dizajnirani su i sertifikovani za najizazovnija okruženja na otvorenom, kako bi pružili izvanrednu čitljivost objavljenih informacija. Za prevoznike, ovi ekrani sledeće generacije nude niže troškove vlasništva zbog očekivanog veka trajanja dužeg od deset godina.

  Ovo je podržano od strane jedinice za inteligentnu dijagnostiku koja je uključena u displeje, a koja je osmišljena da obaveštava o svom radnom statusu u realnom vremenu, omogućavajući tako preventivne mere održavanja i brze reakcija na moguće hardverske greške.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>