×

  Televizija -- Data și ora publicării: 01.05.2021 00:37:13

  KITCHEN-TV-PREMIJERE / Pet premijernih serijala na Kitchen TV  Zagreb (MEDIA EXPRES) / 27. april 2021. / "Kitchen TV", jedini regionalni kulinarski TV kanal, i ovog proleća nastavlja sa emitovanjem novih i ekskluzivnih sadržaja. Produkcijski tim pripremio je pet premijernih serijala, u kojima će svako biti u prilici da pronađe ponešto za sebe, navodi portal Media Daily.

  Kada se u studiju Kitchen TV spoje dve neverovatne energije i kulinarsko umeće, zabava je zagarantovana – Vjekoslav Kramer i Katarina Samardžić – Katy the Cook ukrstili su varjače i priredili pravi kulinarski spektakl u novom serijalu Vjeko i Katy. Dvoje vrsnih kuvara i zabavljača potrudili su se da iskorače iz uobičajenog načina prezentacije jela, pa je svaka emisija osmišljena tematski, prema svakodnevnim životnim situacijama.

  Aleksandra Lišanin, specijalista javnog zdravlja i nutricionista-dijetetičar, u drugom delu popularnog serijala "Zdrav apetit – saveti nutricioniste", nastavlja da uči gledaoce kako da im pravilna ishrana bude saveznik. Aleksandra će gledaoce upoznati sa četiri trenutno najpopularnije dijete - paleo, ketogenu, vegansku, autofagiju, ali i mediteransku, za koju kaže da je više način života.

  Hrana nas čini onakvima kakvi jesmo. Ona određuje kvalitet naše krvi, a samim tim i kvalitet naših emocija i misli. Za Tomislava Mađara, hrvatskog gastronoma i magistra psihologije, ne postoje samo vatra, voda, drvo i zemlja – njegov peti element su začin i način, kako u životu, tako i u loncu. On otkriva novi pristup kuvanju i ishrani u premijernom serijalu "Kuhinja 5 elemenata", koji će se u maju prikazivati ekskluzivno na Kitchen TV.

  Kako je to vratiti se tradiciji i uz pomoć ogromnog stečenog znanja, uz par sastojaka, napraviti klasično jelo na potpuno drugačiji način? U novoj emisiji "Veliki zalogaji" Toma Gretića, vrhunski hrvatski kuvar kroz opušten razgovor otkriće sve tajne bez zadrške. Ako želite da učite od najboljih ovo je serijal za vas.

  Serijal "Hrana na štiklama" nije samo koncept, to je životni stil. Predstavlja mladu, modernu ženu, koja pored svakodnevnih obaveza pronalazi vreme i način za pripremu ukusnog obroka za svoju porodicu. Željka Draškić je ambasador mladih domaćica – neke nove generacije koja ne želi da stoji pored šporeta po ceo dan čekajući momenat da ubaci zapršku u pasulj. Ona kuva za svoju porodicu, ali na malo mudriji, jednostavniji i racionalniji način kombinuje namirnice.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)