×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 06.04.2021 22:42:04

  TELESTE-VOZOVI-ITALIJA / Rešenja kompanije Teleste u vozovima Alstom Coradia Stream u Italiji  Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 6. april 2021. / Kompanija Teleste će omogućiti svoje on-board rešenje za Alstomove vozove Coradia Stream u Italiji. Kompanije su se dogovorile o primeni Telesteovog rešenja u 31 Alstomovom vozu sa FERROVIENORD-om, koji upravlja železničkom mrežom u regionu Lombardije.

  Sa opcijom za dodatnih 30 vozova, dogovorene isporuke počinju tokom 2021. godine i njima se nastavlja saradnja između Telestea i Alstoma koja je započela sporazumom iz 2017. godine.

  - Drago nam je što nastavljamo da unapređujemo nesmetan i bezbedan javni transport u Italiji, zajedno sa Alstomom i njihovom železničkom platformom Coradia Stream. Raspoređeno u nekoliko mreža javnog prevoza u zemlji, uvereni smo da će naše rešenje pružiti putnicima u Lombardiji prijatno putničko iskustvo, istovremeno zadovoljavajući potrebe železničkog operatera – rekao je Jarkko Vehkala, šef poslovne linije proizvođača voznih parkova u Telesteu.

  Telesteovo raspoređivanje u Alstom uključivaće kompanijski informativni sistem za putnike (PIS), ugrađeni video nadzor, interkomunikaciju i sisteme razglasa, kao i najnoviju generaciju RGB LED displeja u boji koji pružaju izvrsnu vidljivost informacija za putnike i druge vrste sadržaja, kao što su oglasi.

  Celokupno on-board rešenje posebno je dizajnirano za lakše, bezbednije i zabavnije putovanje i podržava neprimetnu integraciju i upravljanje sistemima takođe kao deo veće infrastrukture javnog prevoza.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)