Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:23.11.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.11.2020 22:35:48
SERIJA-UBICE-5 / Počinje snimanje pete sezone serije "Ubice mog oca"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 1. novembar 2020. / Pandemija korona virusa na trenutak je odložila snimanje nove sezone serije "Ubice mog oca", ali na radost velikog broja obožavalaca ovog hita koji je pre nekoliko godina zauvek promenio srpsku produkciju – uskoro stižu nove epizode.

Kako otkrivaju beogradske "Novosti", prva klapa pete sezone pašće u prvoj nedelji decembra. Novu sezonu gledaoci će moći da prate na kanalu Superstar TV tokom 2021. godine.

Novi ciklus imaće 12 epizoda, a do najvećih promena došlo je u rediteljskom pogledu, budući da će peti ciklus režirati mlada Maša Nešković koja je bila zadužena za pretposlednju epizodu četvrte sezone. Za akcione scene i dalje je zadužen direktor fotografije, reditelj Miloš Kodemo.

Kako otkriva autorka serije Nataša Drakulić, i u novim epizodama gledamo tim na koji smo navikli – Aleksandra, Mirka i Predraga, ali radnja se sada seli u prošlost.

Gledaoci će prvi put od početka serije saznati zašto je Jakovljević takav kakav je, a serija će se ovog puta ozbiljnije pozabaviti i Aleksandrovim ocem Miletom jakovljevićem.

Centralna tema nove sezone biće vršnjačko nasilje, a "Ubice" će i u petom serijalu ostati verne tradiciji, pa se posle Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Saše Matića i Aleksandre Prijović očekuje nova zvezda narodne muzike.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.