Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 19.05.2020 23:15:58
IBC-2020-OTKAZIVANJE / IBC 2020 otkazan zbog pandemije Covid-19
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 18. maj 2020. / Ovogodišnji sajam IBC 2020 otkazan je zbog zabrinutosti za bezbednost izlagača i posetilaca, kao i zbog eventualne nemogućnosti da pruži kvalitet događaja kakav se očekuje od IBC-a.

Godišnji samit evropske industrije radiodifuznih tehnologija trebalo je da se održi 11. do 14. septembra u izložbeno-konferencijskom centru RAI u Amsterdamu, ali s obzirom na to da su mnoge zemlje u Evropi još uvek zatvorene, direktor IBC-a Michael Crimp rekao je da ima "mnogo nepoznanica".

Kao rezultat toga, Crimp je rekao da ne bi bilo moguće garantovati da će IBC biti u stanju da pruži bezbedan i vredan događaj, kvaliteta koji se inače očekuje.

I dok je odluka bila "izuzetno razočaravajuća", generalni direktor IBC-a rekao je da je rana odluka najbolja za radiodifuznu i medijsku industriju. "IBC će nastaviti da podržava industriju da se vrati na pravi put."

Prošle nedelje je još uvek bilo znakova da bi IBC 2020 ipak mogao da se održi, jer je izložbeni centar RAI Amsterdam objavio da planira da otvori svoja vrata u bliskoj budućnosti, sledeći smernice o socijalnom distanciranju koje je izdala holandska vlada.

Međutim, prve kompanije, poput Panasonica, već su odlučile da se povuku sa događaja zbog zabrinutosti za bezbednost zaposlenih, partnera i posetilaca.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.