Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 19.05.2020 23:11:03
SBB-KVALITET / SBB mreža položila test kvaliteta tokom vanrednog stanja
Beograd (MEDIA EXPRES) / 15. maj 2020. / Tokom vanrednog stanja i borbe sa korona virusom, koja je podrazumevala izolaciju ljudi u svojim domovima, korišćenje svih servisa SBB-a znatno je povećano, a SBB mreža je održala visok kvalitet usluga, navode iz ove kompanije.

Prema podacima koje je izneo SBB, internet saobraćaj i gledanje televizije u realnom vremenu povećani su za 50%, gledanje sadržaja iz Video kluba za 65%, a usluge vraćanja video materijala unazad za 20%. Korisnici su telefonirali češće nego ranije, pa je i u fiksnoj telefoniji zabeležen skok od rekordnih 85%.

Primetne su i promene u gledanosti kanala i sadržaja. Kao i do sada, nacionalni kanali zadržavaju svoje visoke pozicije gledanosti, a ono što se posebno ističe je informativa, koja ih u stopu prati. Prema merenjima TV beat-a, N1 je skočio sa petog na treće mesto, a na četvrtom mestu plasirala se najmlađa televizija Nova S, koja je osim informativnih imala i veoma gledan zabavni i serijski program.

Uvek popularni sadržaji, poput filmova, serija i dečijeg programa sada se još više gledaju, kako na mnogobrojnim kanalima, tako i u okviru Video kluba.

- SBB mreža je dokazala da se svi korisnici mogu, u bilo kom trenutku, osloniti na kvalitet i pouzdanost naših usluga. Verujemo da ćemo i u svakoj prilici u budućnosti pokazati da možemo da se nosimo sa svim izazovima i da odgovorimo svim potrebama korisnika – ističu iz SBB-a.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.