Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:29.03.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 14.03.2020 21:20:11
SBB-INTERNET-GIGA / SBB povećava brzine interneta u GIGA gradovima
Beograd (MEDIA EXPRES) / 10. mart 2020. / Korisnici kompanije SBB u takozvanim GIGA gradovima širom Srbije od 5. marta mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta u EON i EON Duo paketima.

- U Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Gornjem Milanovcu i Pančevu, gradovima koje smo potpuno digitalizovali, korisnici će moći da surfuju uz značajno veće brzine. Do kraja aprila pridružiće im se korisnici iz Kragujevca, a do sredine juna i korisnici iz Niša, završetkom procesa digitalizacije – ističu iz SBB-a.

Kompanija najavljuje da će nakon Niša, kao sedmog GIGA grada, nastaviti da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje sve gradove u kojima pruža usluge i na taj način donosi svetske trendove i u Srbiju, u okviru petogodišnjeg plana investiranja od 300 miliona evra.

Brzine se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u Eon Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. To znači da će korisnici preporučenog EON Full paketa imati čak 7,5 puta brži internet od proseka u Srbiji, prema podacima sa sajta testmy.net iz februara ove godine.

Korisnici Premium paketa na digitalizovanim područjima mogu dodatno da kupe i Giga dodatak za internet brzine od 1 gigabit po sekundi.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.