Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:29.03.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 06.03.2020 00:35:57
BLIC-PREMIUM / "Blic Premium" od 2. marta dostupan čitaocima u inostranstvu
Beograd (MEDIA EXPRES) / 4. mart 2020. / Osluškujući želje čitalaca i prateći trend najvećih svetskih medija, "Blic" je od 2. marta pokrenuo novi projekat – "Blic Premium" kojim želi da kroz uvođenje kvalitetnog plaćenog sadržaja "učestvuje u raščišćavanju puta koji vodi ka zaštiti novinarstva kao profesije".

"Blic Premium" je nova usluga za korisnike iz inostranstva koja im omogućava pristup svim izdanjima medijske kuće Ringier Axel Springer Srbija, uključujući magazine NIN i "Blic žena", ekskluzivnom sadržaju, najgledanijim onlajn video-formatima, platformi sa velikim izborom naslova za sve generacije, potpuno novoj "Čitaj mi" opciji, kao i brojnim drugim "premium" pogodnostima.

Posle dužeg vremena, čitaoci će na sajtu "Blica" moći redovno da uživaju i u maestralnim stripovima Marka Somborca koji kroz prepoznatljivu i autentičnu karikaturu oslikava političku i društvenu stvarnost.

"Blic premium" usluga je na raspolaganju pretplatnicima "Blica" iz inostranstva, dok će korisnici koji sajtu pristupaju iz Srbije, kao i iz zemalja regiona - Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore - sajt “Blic.rs” koristiti kao i do sada.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.