Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 08.01.2020 22:10:50
TELESTE-DISPLEJI-KELN / Teleste isporučuje Kelnu informativne displeje za javni prevoz
Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 8. januar 2020. / Teleste Corporation isporučiće RGB LED informacione displeje saobraćajnoj upravi nemačkog grada Kelna (Kolner Verkehrs-Betriebe AG, KVB) zajedno sa iqu Systems, svojom podružnicom u Nemačkoj.

Isporuke će se obaviti tokom 2020. godine i uključuju 462 RGB LED displeja za celu mrežu lake železnice grada Kelna. Teleste će takođe biti odgovoran za postavljanje displeja na stanicama i platformama KVB-a, koje će izvoditi timovi Telesteove nemačke servisne kompanije Cableway.

- U današnjem javnom prevozu, pružanje sjajnog putničkog iskustva povezano je sa pristupom visokokvalitetnim informacijama o putovanjima koje moraju biti tamo gde i kada su putnicima potrebne – rekao je Stephan Brunig, šef Telesteovog poslovanja sa operatorima javnog prevoza.

- Drago nam je što je KVB odabrao naše tehnologije prikazivanja kako bi efikasno i pouzdano mogao da razmenjuje informacije sa putnicima širom svoje mreže lakih železnica, i to u svim uslovima. Za nas u Telesteu ovaj projekat ilustruje kako udruživanje snaga i timova iz različitih delova kompanije dodaje stvarnu vrednost našem kupcu i omogućava sprovođenje ove velike razmene čak i u kratkim rokovima.

Telesteovi RGB LED displeji dostupni su za prikazivanje napolju i omogućavaju operaterima javnog prevoza odličan izbor tehnologije za deljenje sadržaja u punoj boji i visokoj svetlosti, i obezbeđuju da poruke budu vidljive čak i iz velike daljine. Svojom super visokom rezolucijom – zasnovanom na jednokrakim diodama u punoj boji sa razdaljinom od 2,5 milimetra – displeji za KVB nude savršenu čitljivost svih simbola, skrolovanog teksta, pa čak i video zapisa.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.