Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 07.01.2020 00:22:59
RTS-GLEDANOST / RTS šestu godinu zaredom šampion gledanosti
Beograd (MEDIA EXPRES) / 5. januar 2020. / Najgledaniji zabavni, dečji, filmski, dokumentarni program, kao i emisije iz kulture, obrazovanja i nauke, ali i najgledanije domaće serije, informativni program i sportski prenosi, šestu godinu zaredom doveli su Radio-televiziju Srbije (RTS) na vrh tabela gledanosti.

Kako navode iz RTS-a, uz njihov program svakog dana je u proseku više od 3 miliona gledalaca. RTS 1 najgledaniji je na nivou celog dana, a u večernjim satima, od 19.00 do 23.00, kada je najveći broj građana Srbije ispred TV ekrana, udeo u gledanosti programa je za više od 30% veći od druge po gledanosti komercijalne televizije sa nacionalnom pokrivenošću.

Građani Srbije najviše se informišu uz informativne emisije RTS-a, a podaci o gledanosti ukazuju da je uz Dnevnik 2 svakodnevno više od 1,8 miliona gledalaca.

Ekskluzivni sportski prenosi koje je RTS prenosio tokom 2019. godine visoko su na listi najgledanijih emisija, a od 10 najgledanijih domaćih serija, svih deset pozicija zauzele su serije Prvog programa RTS-a.

Pored pomenutih sadržaja, RTS 1 u ovoj godini imao je i najgledaniji zabavni, dečji, filmski, dokumentarni program, kao i emisije iz kulture, obrazovanja i nauke, navode sa RTS-a.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.