Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 02.01.2020 00:48:46
SERIJA-PRESPAV / Počela nova sezona serije "Prespav" na MTV 1
Skoplje (MEDIA EXPRES) / 30. decembar 2019. / Na MTV 1 počelo je prikazivanje nove, treće sezone popularne humoristične serije "Prespav", koja se emitira svakog dana od ponedeljka do petka nakon centralnog dnevnika Makedonske televizije.

Kako piše portal Media Daily, gledaoci imaju priliku da uživaju u najnovijim avanturama svojih najdražih likova pitajući se hoće li hotel imati novog vlasnika, kako će braća prihvatiti nove izazove ovog vremena i kako će se kuvar, recepcionarka i nova sluškinja nositi s tim.

Šaljiva TV serija "Prespav" pokazala se kao jedan od najuspešnijih makedonskih TV projekata proizvedenih u poslednje vreme. Helena, Ula, Costa, inspektor Tome, Mario, Tony, Mile, Talat i ostali likovi napravili su pravu revoluciju među TV gledaocima koji nikada nisu videli ništa tako novo, moderno, urbano, sveže, a opet zabavno i šaljivo, pakovano u vrstan domaći proizvod.

Režiju i montažu videa potpisuje Sandra Đorđieva, direktor fotografije je Dejan Dimeski, dok muziku, tekst i aranžman najave vodi Mite Dimovski, u čijem je studiju "Tra la la" snimljen. Producent cele serije je Pece Taleski.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.