Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 19.12.2019 00:12:35
SERIJA-HOTEL-BALKAN / Snima se nova serija "Hotel Balkan"
Banjaluka (MEDIA EXPRES) / 16. decembar 2019. / Nova serija "Hotel Balkan", čija je radnja smeštena u tridesete godine prošlog veka, biće emitovana na proleće 2020. godine na Superstar TV-u, premium kanalu Telekoma Srbije.

Serija se trenutno snima u filmskom studiju “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke, kojoj je povereno snimanje 60 epizoda novog serijskog projekta Telekoma Srbije. Scenario je nastao prema priči Nikole Kolje Pejakovića, potpisuje ga Nebojša Romčević, dok je režija poverena nagrađivanom reditelju Saši Karanoviću.

Inače, produkcijska kuća “Bosonoga produkcija” je pionir kinematografije u Republici Srpskoj čiji su projekti nagrađivani na regionalnim i svetskim festivalskim takmičenjima.

- Telekom Srbija je, u skladu sa svetskim trendovima, postao prepoznatljiv ne samo kao kompanija koja dovodi najbolje usluge, već i kao producent humorističkih serijala, dramskih serija i drugog televizijskog sadržaja. Mi smo težili tome da od Superstar TV-a napravimo srpski HBO i verujem da smo na dobrom putu jer su gledaoci mts televizije već prepoznali ovaj kanal kao mesto za najbolje domaće serije. Zato sa nestrpljenjem očekujemo prvu epizodu “Hotela Balkan” – izjavio je koordinator Telekom Srbija grupe za internet i multimediju Vladimir Lučić.

Tvorci serije ističu da će Hotel Balkan gledaoce odvesti na putovanje kroz vreme u tridesete godine 20. veka, a pod krovom hotela spojiće se prošlost i sadašnjost.

- Porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama, u fokusu je radnje serije. Generacijski jaz, sukobi, borba za nasledstvo, porodični gresi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel – otkriva autorski tim serije.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.