Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 16.11.2019 13:32:41
BEENIUS-TVC-ŠIRENJE / Slovenački "Beenius" jača prisustvo u Latinskoj Americi
Ljubljana (MEDIA EXPRES) / 16. novembar 2019. / Slovenački Beenius ojačao je svoje prisustvo na tržištu Kariba i Latinske Amerike (CALA) potpisivanjem ugovora o distribuciji/prodaji sa TVC Communications (TVC).

Kako se navodi u ugovoru, TVC će prodavati sve Beenius tehnologije, uključujući Beenius Interactive TV platformu, E2E sistemsku integraciju, konsultantske usluge i pružati podršku prvog i drugog nivoa u CALA regionu. TVC će pojačati prisustvo kompanije lokalnom pretprodajom, prodajom i tehničkom podrškom pre svega u Brazilu, Meksiku, Kolumbiji i na Karibima, prenosi Broadband TV News.

- Beeniusovo prisustvo u Latinskoj Americi je sve jače, a prošle godine smo bili svedoci snažnog rasta prihoda koji doživljava ovo tržište – rekao je povodom potpisivanja ugovora Martin Zorz, potpredsednik prodaje za Ameriku u kompaniji Beenius.

- TVC je lokalni igrač koji ima široko znanje o ponašanju tržišta i uz njihovu podršku očekujemo da će nam se otvoriti još mnogo mogućnosti.

Ken Olsen, zadužen za CALA region u kompaniji TVC, i Luiz Gevers, tehnički direktor MulTV-a, istakli su da TVC ima dugu tradiciju razvijanja IPTV video usluga širom Kariba i Latinske Amerike.

- Radujemo se što ćemo podržati Beeniusova rešenja za rastući tržišni segment OTT i multi-screen usluga - naveli su.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.