Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 01.11.2019 13:51:11
FILM-NIJE-LOŠE-BITI-ČOVEK / Počelo snimanje filma "Nije loše biti čovek"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 31. oktobar 2019. / Kompanija "Art and Popcorn" počela je prvi deo snimanja filma Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek”. Ova filmska priča daje jedan od mogućih odgovora koji je, inače, prisutan u religijama, verovanjima i običajima naroda celog sveta.

Neko će u ovu priču iskreno poverovati zbog sopstvene empatije prema drugim živim bićima, neko će sve ovo gledati kao neverovatnu sagu o želji za životom, ali će svi, sigurno, sa pritajenom nadom očekivati da kraj nije večiti kraj, da ćemo se jednog dana ponovo videti i negde sresti, navodi se u saopštenju kompanije.

Scenarista i reditelj je Dušan Kovačević, direktor fotografije Goran Volarević, scenograf Milenko Jeremić, a kostimografkinja Dragica Laušević. Originalnu muziku za film komponuje Momčilo Bajagić Bajaga, a dizajnerka filmske maske je Jasmina Mina Lilić.

Uloge tumače Vojin Ćetković, Branka Katić, Hristina Popović, Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Andija Milošević, Srdjan Todorović, Lena Kovačević, Mira Banjac, Mlian Gutović, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović, Aleksandar Kecman.

Ovaj film je koprodukcija između Luksemburga, Hrvatske i Makedonije. Producent je Miroslav Mogorović, a izvršni producent Stefan Mladenović. Nastanak ovog filma je na jednom od svojih konkursa podržao i Filmski centar Srbije.

Planirano je da se po zatvaranju finansijske konstrukcije snimanje filma završi u toku proleća, odnosno leta 2020. godine, a očekivana premijera je na jesen 2020. godine.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.