Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.10.2019 12:40:47
IBC-2019-BEENIUS / Slovenački “Beenius” razvija rešenja za Android TV
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 4. oktobar 2019. / Slovenačka kompanija “Beenius” i ove godine je bila prisutna kao izlagač na sajmu IBC 2019. Tokom nedelju dana manifestacije u Amsterdamu susreli su se sa svojim poslovnim partnerima, analizirali saradnju i definisali ciljeve i strategije za naredni period.

- Kao i svake godine, IBC je najveći sajam za našu industriju. Mi radimo u B2B industriji, ali smo fokusirani na H2H – međuljudske odnose (Human-2-Human), jer ništa ne može zameniti lični kontakt. Ako posmatrano sastanke i zaključke koje smo doneli sa IBC-a, ovo je bio sjajan sajam za nas. Preporuka je i dalje najbolji marketing – kažu za Media Expres Adria iz Beenius-a.

U narednim mesecima planiraju dalje korake, pa će na sledećem IBC-u imati i nove korisnike među svojim referencama.

- Beenius trenutno razvija okruženje za Android TV operatore i pomaže trenutnim kupcima da rastu. Naše usluge pokreće više od deset godina iskustva, oglašavanja, podataka i preporuka i ovi faktori će biti glavni pokretači u narednom periodu, ali i budućnost TV rešenja – navode iz Beeniusa.

Iz njihove ćerke kompanije “Castoola” podsećaju da je targetirano i personalizovano oglašavanje “buzz” u proteklih 10 godina, a sada je postalo realnost. “Castoola” dodaje vrednost TV oglasima i pomaže TV operatorima da dođu do novog kanala prihoda.

- Zajedno sa partnerima ThinkAnalytics predstavili smo zajedničko rešenje za TV operatore zasnovano na njihovim preporukama i podržano kroz big data i Castoola ad server. Trenutno razvijamo tehnologiju da unapredimo UX i kreiramo potpuno nove kanala prihoda. Korišćenje programiranog oglašavanja omogućava veće stope konverzije, uvećava svest o brendu i pomaže u optimizaciji cele kampanje. U narednom periodu objavićemo dinamičan dodatak za oglašavanje zajedno sa našim partnerima, tako da će IBC 2020 biti još interesantniji – najavljuju iz Castoola.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.