Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.10.2019 00:06:09
MTS-FOX-KANALI / Fox kanali od 1. oktobra na mts TV platformi
Beograd (MEDIA EXPRES) / 3. oktobar 2019. / Korisnici mts TV-a od 1. oktobra mogu da prate i vrhunski sadržaj koji nude kanali Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, 24Kitchen i BabyTV, pored kanala National Geographic i National Geographic Wild, koji su od ranije bili u ponudi ove platforme, saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Kako navode iz kompanije, Fox Networks Group (FNG) i Telekom Srbija proširuju saradnju kako bi približili uzbudljive priče i raznovrsne sadržaje još većem broju korisnika, kroz dobro poznate TV kanale.

Od prepoznatljivih naslova sa Fox kanala, mts TV korisnicima od sada su na dohvat ruke postapokaliptična drama "Okružen mrtvima“, koja uskoro počinje svoju 10. sezonu, popularna serija "9-1-1“ ili nova adaptacija "Rata svetova", čija se premijera takođe očekuje uskoro.

Televizijske gledaoce očekuju i urnebesne komedije i emotivne drame, a ljubitelje kulinarstva svakako će obradovati prilika da svakodnevno gledaju svetski poznate kuvare, kao što su Gordon Remzi i Džejmi Oliver, rame uz rame sa lokalnim kulinarskim zvezdama poput Nine Babić.

- Prezadovoljni smo što možemo da ponudimo sadržaje iz FNG portfolija većem broju gledalaca u Srbiji - rekla je Irina Totova, generalna direktorka kompanije Fox Networks Group Bulgaria EOOD.

Jana Ljubičić, izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija, smatra da je poonuda Foxovih kanala upravo ono što je bilo potrebno da se upotpuni ponuda na mts TV platformi.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.