Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:14.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.10.2019 01:43:03
RTS-SERIJA-DUG-MORU / Nova serija “Dug moru” od 7. oktobra na RTS-u
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. oktobar 2019. / Na prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS 1) od 7. oktobra svakog ponedeljka biće emitovana nova serija "Dug moru", u režiji Gorana Gajića. Serija prati porodične, roditeljske, ljubavne, prijateljske i druge odnose, kroz preplitanje sadašnjosti i prošlosti.

U primorskom selu živi Periša, vlasnik ugostiteljskog objekta burne prošlosti. Perišina žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam odgaja kćerku Olgu, koja pokušava da pronađe majku. Olga je zaljubljena u Rnja, momka koji je seosko kopile. Periša se protivi toj vezi, terajući Olgu da se vrati na studije u Beograd.

Stvar se komplikuje iznenadnim dolaskom Milutina koji zahteva da mu Periša vrati dug pre roka. Uznemireni Periša pokušava uz pomoć sestre Mariške da reši problem i bezbednost kćerke. Kada joj tajanstveni stranac, Đorđe donese drvenu kutijicu koja je pripadala njenoj majci, Olga odlazi za Beograd da otkrije porodičnu tajnu.

Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom junaka, koji će u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo da se suoče sa sobom.

U seriji glume Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević.

Režiju potpisuje Goran Gajić.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.