Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.12.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 10.08.2019 00:30:44
SBB-SPONZORSTVO / SBB i “Radnički” iz Kragujevca potpisali ugovor o sponzorstvu
Kragujevac (MEDIA EXPRES) / 9. avgust 2019. / Sportsko privredno društvo “Radnički” i kompanija SBB potpisali su u Kragujevcu ugovor o sponzorstvu. Najveći kablovski operater u Srbiji uložiće sredstva u rekonstrukciju sportske hale koja će u narednih pet godina nositi naziv “SBB Hala Jezero”.

Za revitalizaciju i uređenje unutrašnjosti jednog od najznačajnijih i naprepoznatljivijih objekata u gradu na Lepenici biće namenski uloženo 100.000 evra.

Direktor “Radničkog” Bojan Ilić istakao je značaj ulaganja kompanije SBB u objekat za treninge i takmičenje košarkaša, odbojkaša, rukometaša i rvača “crvenih”, dok je direktorka za odnose s javnošću United Grupe, u okviru koje posluje SBB, naglasila da kroz ovakve projekte najveći kablovski operater u Srbiji ističe važnost održivosti lokalne zajednice, koja treba da neguje svoju tradiciju, čuva simbole i zdanja, po kojima je nadaleko poznata.

"Mi kao kompanija koja je potekla iz Kragujevca želimo da hala Jezero ostane simbol ovog grada. Prepoznajemo njen značaj i zato smo danas ovde, jer želimo da svi mladi naraštaji, a i oni stariji, ostanu uz halu Jezero gde se odigrava toliko važnih utakmica i događaja", rekla je Jovana Lukić.

Hram sporta u Kragujevcu izgrađen je novcem iz samodoprinosa. Otvoren je 1978. godine odigravanjem košarkaške utakmice između timova splitske Jugoplastike i domaćeg Radničkog.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.