Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.12.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 29.07.2019 16:36:43
DOX-TV-DOKUMENTARCI / Dokumentarni filmovi i serije na novom kablovskom kanalu Dox TV
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 29. jul 2019. / Da li cilj zaista opravdava sredstvo? U umetnosti ili sportu? Da li je titula šampiona ponekad ipak preskupa? Koja je cena radioaktivnog otpada? A korporativne pohlepe? Ili ljudskog života?

Svim ovim temama, i mnogim drugim, aktuelnim i večitim, bave se dokumentarni filmovi i serije koje od 15. jula možete da gledate na novom kablovskom kanalu DOX TV, 24 sata dnevno.

Kako navode vlasnici novog kanala, DOX TV je dostupan na tri tržišta regiona, gde donosi novi koncept i novi način posmatranja dokumentarnog sadržaja.

Program je biran urednički, pažljivo, sa najboljih festivala i od najeminentnijih autora, tako da postavlja pitanja i na njih daje odgovore koji ostaju sa nama dugo pošto smo odgledali film ili epizodu serije. Ispunjen je pričama koje informišu i intrigiraju, zabavljaju i edukuju, pričama koje analiziraju našu stvarnost, našu prošlost, naše perspektive, način na koji živimo i razumemo svet.

Edvarda Snoudena, Donalda Trampa, Stivena Hokinga, Zlatana Ibrahimovića, čuvene umetnike i pokretače, revolucionare i evolucioniste, teme aktuelne i večite, priče o ljudima, događajima i fenomenima...

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.