Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 07.05.2019 01:51:10
SERIJA-VOJNA-AKADEMIJA / Nastavlja se snimanje serije "Vojna akademija"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 6. maj 2019. / Predstavnici Ministarstva odbrane i Radio-televizije Srbije potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji nastavka snimanja pete sezone igrane serije "Vojna akademija".

Ističući zadovoljstvo zbog uspešne saradnje koja između Ministarstva odbrane, RTS-a i produkcijske kuće “Nira pro” traje već osam godina, pukovnik Mihailo Zogović istakao je dobru saradnje pre svega sa RTS-om, kako na informativnom i edukativnom, tako i na zabavnom planu.

Za peti serijal "Vojne akademije" pukovnik Zogović kaže da će biti "uvojničeniji" od prethodna četiri, što će, naglašava, doprineti dodatnom kvalitetu. Ocenio je da će ovaj serijal biti uzbudljiviji od prethodna četiri jer će se, kako je istakao, u njemu videti "dramatizacija izvršenja nekih specijalnih vojničkih zadataka".

Generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević rekao je da je ovo serija koja je značajna za RTS i naglasio da očekuje veliku gledanost predstojećeg nastavka.

Ukazujući da je peta sezona, kao i prethodne, upravo izraz želje publike da se serija "Vojna akademija" nastavi, reditelj Dejan Zečević rekao je da se i za novih 10 epizoda koje publiku očekuju ulaže veliki trud i napor na produkcionom, organizacionom i kreativnom planu. U novim epizodama najviše pažnje biće posvećeno profesionalnim izazovima likova koje su gledaoci upoznali u prethodnim sezonama.

Peta sezone serije "Vojna akademija" snima se u periodu od 1. maja do 1. avgusta.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.