Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.05.2019 11:38:16
TDC-KUJTESA-KOSOVO / Timeless Drama Channel počinje emitovanje na Kosovu
Priština (MEDIA EXPRES) / 3. maj 2019. / SPI/FilmBox nastavlja da širi svoje poslovanje na Balkanu lansiranjem Timeless Drama Channel (TDC) na Kosovu, kroz ugovor o distribuciji novog kanala sa kompanijom Kujtesa.

Kao rezultat dogovora, pretplatnici Kujtesa imaće pristup stotinama sati sadržaja Timeless Drama Channel na albanskom jeziku.

Ovaj najnoviji kanal u portfoliju SPI/FilmBoxa jedan je od najboljih na svetu u žanru drame, sa stotinama sati međunarodno priznatog sadržaja koji dolazi pretežno od turskih producenata. Gledaoci će moći da uživaju u nagrađivanim TV serijama i gledaju talentovane i harizmatične, popularne turske glumce i glumice, poput Kıvanç Tatlıtuğ, Berguzar Korel, Farah Zeynep Abdullah, Kenan İmirzalıoğlu i Tuba Büyüküstün.

- Veoma važan aspekt ovog partnerstva je što Kujtesa neće samo emitovati naš najbrže rastući kanal, Timeless Drama Channel, već i činjenica da će svi Timeless Drama Channel programi biti emitovani na albanskom – rekao je Murat Muratoğlu, šef distribucije za Bliski istok, bivšu Jugoslaviju, baltičke države, Bugarsku, Grčku, Indiju, Tursku, zemlje ZND-a i APAC u SPI International.

Kujtesa je vodeća kablovska kompanija na Kosovu, sa televizijskom platformom koja sadrži više od 180 kanala, a mreža pokriva skoro 98% teritorije Kosova na kojoj žive Albanci.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.