Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 03.05.2019 11:23:31
HOPSTER-A1-HRVATSKA / Hopster se udružio sa A1 Hrvatska
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 2. maj 2019. / Kompanija Hopster ušla je u partnerstvo sa hrvatskim telekom operatorom A1 Hrvatska.

Kako prenosi Broadband TV News, ova saradnja nudi postpaid mobilnim pretplatnicima kompanije A1, koji koriste uslugu A1 Internet zaštite (zaštita dece) besplatnu uslugu Hopster, dostupnu putem mobilnog telefona ili tableta iz App Store-a i Google Play-a.

Nick Valters, osnivač i generalni direktor kompanije Hopster, kaže da je “apsolutno oduševljen partnerstvom sa A1 Hrvatska”.

- Ponosni smo što nudimo zabavne, zanimljive i edukativne sadržaje u sigurnom okruženju bez oglasa - to je savršena platforma za proširenje naše usluge, naših poruka i naših sadržaja porodicama u Hrvatskoj – istakao je Valters.

Marija Jakeljić, direktorka odeljenja za brend i marketing komunikacije A1 Hrvatska, dodala je da, uz odgovorno korišćenje, internet pruža brojne obrazovne i istraživačke mogućnosti.

- Drago nam je što našim klijentima možemo da ponudimo ne samo neograničen pristup internetu, već i sigurnost i zaštitu sa našom aplikacijom za zaštitu dece, a sa Hopster aplikacijom smo obezbedili i obrazovni sadržaj.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.