Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:26.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 28.03.2019 15:36:37
SUPERSTAR-PINK-SERIJA / Serija “Državni službenik” na televizijama Superstar i Pink
Beograd (MEDIA EXPRES) / 28. mart 2019. / "Državni službenik" je uzbudljiva akciona krimi serija koja se odvažila da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Ovaj špijunski triler počeo je da se emituje od 24. marta, a nastaviće svake nedelje u terminu od 21 čas, na Superstar TV kanalu.

Serija će se emitovati i na TV Pink, subotom od 21 sat, a vlasnik Pinka objasnio je da je ovakva saradnja moguća pošto je Superstar TV zapravo “private label channel” koji za potrebe Telekoma Srbije producira Pink, pa tako i ima pravo da reprizno emituje sadržaje sa tog kanala.

Junaci nove serije su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi. Serija se bavi njihovim profesionalnim iskušenjima, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični život.

Iako zasnovana na izmišljenim događajima i likovima, serija je posvećena svima onima koji su položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja, iako su ga zaslužili.

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.

Pored Milana Marića, koji u seriji igra lik Lazara, ostale uloge tumače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Radovan Vujović, Marko Baćović, Vaja Dujović, Marko Božić, Sonja Kolačarić, kao i mnoga druga poznata imena.

Autor i producent serije je Predrag Gaga Antonijević, scenario je delo Dimitrija Vojnova, a režiju potpisuju Miroslav Lekić i Ivan Živković.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.