Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:26.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 20.03.2019 23:17:42
PINK-REDIZAJN-PROJEKTI / TV Pink najavila kompletan redizajn i 15 novih projekata
Beograd (MEDIA EXPRES) / 20. mart 2019. / Televizija Pink će u narednom periodu postepeno prikazivati potpuno nove zabavne, informativne i igrane sadržaje i tako dobiti novo ruho.

Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink, predstavio je planove "ružičaste televizije", a kao glavni razlog izmene programa naveo je želju da dopre do šireg auditorijuma.

On je najavio da će se izmene programskog koncepta odvijati u dve faze. Glavna će se realizovati u septembru, dok prva počinje već 24. marta prikazivanjem tri nove emisije - kviza “Ko je na vrhu”, emisije “Hit tweet” autorke i voditeljke Verice Bradić i “Pinkove zvezde”.

Drugu sezonu kviza "Ko je na vrhu?" vodiće uigrani tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji će u svakoj emisiji tri poznate ličnosti voditi kroz pitanja iz istorije, geografije, lingvistike, muzike, filma i nauke.

U novoj, četvrtoj sezoni brend TV Pink, "Pinkove zvezde" predstavlja šou program koji objedinjuje sve talente. Srđan Žika Todorović, Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata, koji će pokušati da osvoje njihove simpatije, a samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od čak 3 miliona dinara! Voditeljka novog talent šou programa "Pinkove zvezde" je poznato TV lice, Ana Mihajlovski.

Politički talk show “Hit Tweet” je potpuno nova emisija, koju će svake nedelje od 21 čas voditi Verica Bradić. Emisiju izdvaja interaktivnost - televizije i korisnika društvenih mreža. Ne samo što će gledaoci tokom same emisije imati mogućnost da tvituju i objavljuju statuse na Fejsbuku, već će i tokom nedelje biti interaktivni sa emisijom, koja će svoje finale imati u nedelju od 21 čas.

Od najavljenih 15 novih projekata, najveću promenu u strukturi programa doneće investicije u produkciju igranog programa.

- Tokom sezone 2019/2020. snimićemo preko 500 sati igranog programa. Ovako veliki broj nastavaka su do sada mogle da snime samo jedna ili dve televizije na svetu, i one se nalaze u Meksiku. U planu je osam igranih serijala. Za pet je već pripremljen budžet, a dva su čak u finalnoj fazi i snimanja počinju za mesec dana. Istorijski serijal "Crveni mesec" je sa planiranih 120 nastavaka naš najskuplji projekat, budući da je od 11,5 miliona evra koje ulažemo u produkciju serija, milion i po koštala samo njegova scenografija.

Mitrović je, pored ovog ambicioznog projekta, najavio i serijal "Preživeti Beograd", koji se radi u saradnji sa "Kontrast studijom", o četiri studentkinje koje žive u Beogradu i izazovima velikog grada. Snimaće se i sitkom "Nek ide život", porodična serija "Neki bolji ljudi", kao i serija "Ljubav ispod zlatnog bora". Romantična komedija od 12 epizoda se snima na Zlatiboru, a budžet svake epizode je čak 60.000 evra.

Prva faza implementacije novih programa počinje već 24. marta sa tri nova formata, zatim gledaoce očekuje redizajn TV Pink, dok će septembar doneti čak 12 novih igranih i formatskih projekata.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.