Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:21.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 16.03.2019 00:29:29
ŽIGOSANI-NOVA-S / Nove epizode serije "Žigosani u reketu" na NOVA S od 28. marta
Beograd (MEDIA EXPRES) / 15. mart 2019. / Od 28. marta na televiziji NOVA S počinje emitovanje novih epizoda serije “Žigosani u reketu”, u novom terminu – četvrtkom i petkom od 21h.

TOP kanal, gde je premijerno emitovana prva sezona hit serije, postaje NOVA S od 25. marta, sa osveženom programskom šemom, a među novitetima je i nova sezona serije „Žigosani u reketu“ koja je u rekordnom roku osvojila publiku zanimljivom pričom i živopisnim likovima.

Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela. Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci.

U drugoj sezoni čekaju nas stari likovi i novi zapleti, u 23 epizoda koje će se emitovati svakog četvrtka i petka od 21h.

Sjajnu glumački ekipu čine Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Dubravka Mijatović, Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Iva Ilinčić, Miona Marković, Vesna Trivalić, Boda Ninković, Bogdan Diklić, Žika Todorović i mnogi drugi.

Tu si i mladi košarkaši - Miša Dragičević, Jovan Jovanović, Vučić Perović, Pavle Vrkljan, Milorad Kapor.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.