Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.03.2019 23:20:48
NOVA-S-IVAN-IVANOVIĆ / Ivan Ivanović prelazi na televiziju NOVA S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 4. mart 2019. / Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji - Veče sa Ivanom Ivanovićem, od aprila će ponovo biti na malim ekranima. Popularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, koja je publici bila poznata kao TOP kanal.

Uz kultne emisije “Utisak nedelje” i “Mentalno razgibavanje”, NOVA S ponudiće publici potpuno novu programsku šemu.

Autor i voditelj emisije Ivan Ivanović sa svojim popularnim timom saradnika nastupaće svakog petka u 22h.

- Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva, ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan “sloboda ili ništa” i od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno - kaže Ivan Ivanović.

Televizija Nova S imaće i informativni program. Najvažnije vesti emitovaće se u 14 sati i u centralnom Dnevniku u 19 časova.

Jutarnji termin od 6.30 do 8.30h rezervisan je za "Mentalno razgibavanje" koji će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, dok "Utisak nedelje" Olje Bećković ide u svom "starom" terminu – nedeljom u 21h. Emisiju "Male Velike priče" priprema produkcija Brankice Stanković "Insajder".

Promenom imena i koncepta, televizija NOVA S postaje deo brenda NOVA TV koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. U jedinstvenoj kombinaciji serija i filmova domaće i strane produkcije, talk show emisija, sportskih i informativnih sadržaja gledaoci prepoznaju kvalitet, te je NOVA skoro dve decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a prošle godine je osvojila tržište u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju, očekuje se da se ovakvi rezultati gledanosti potvrde i u Srbiji.

- Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu nekadašnjeg TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama, ali i informativnim programom - istakla je generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

NOVA S biće i dalje prepoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu. Gledaoci mogu da očekuju najkvalitetnije domaće serije iz produkcije United Media. Od aprila je na programu nastavak hit serije Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu" i mini serijal "Zaspanka za vojnika" Gage Antonijevića, dok će gledaoci već na jesen uživati u novim sezonama serija "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca" i "Mile protiv tranzicije".

Nova S je deo United Media u okviru koje posluje i N1 televizija.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.