Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 28.02.2019 23:22:13
RTS-SERIJA-PET / Serija “Pet” od 9. marta na RTS-u
Beograd (MEDIA EXPRES) / 28. februar 2019. / Na Radio-televiziji Srbije (RTS) od 9. marta počinje emitovanje nove serije “Pet”, koja će biti prikazivana subotom u 20 časova.

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Drugarice iz detinjstva splet okolnosti posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova.

Pre njih pet, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas bila su njihova braća, očevi, momci, muževi... Kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici.

Ovu žensku bandu brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović.

Sa druge strane "Ligu izuzetnih džentlmena" predstavljaju: Jovan Lole Savić, Nebojša Dugalić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Žarko Laušević, Viktor Savić, Miodrag Dragičević, Nikola Kojo, Marko Gizdavić i Vuk Đukelić.

U ostalim ulogama su Svetozar Cvetković, Marko Nikolić, Radovan Vujović, Igor Benčina, Nebojša Glogovac, Gorica Popović, Cvijeta Mesić, Rada Đuričin, Ivana Popović, Nikola Ristanovski, Slavko Labović, Boris Pingović, Nebojša Kundačina, Dragana Varagić, Slobodan Ćustić, Maja Šuša, Nenad Stojmenović, Nina Janković...

Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i režirao ovu seriju.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.