Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 21.02.2019 00:54:06
HT-BARTULOVIĆ / Ivan Bartulović postao član Uprave Hrvatskog Telekoma
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 20. februar 2019. / Ivan Bartulović imenovan je za člana Upravnog odbora i direktora ljudskih resursa u Hrvatskom Telekomu (HT) na period od tri godine, počev od 1. marta 2019. godine.

On dolazi iz A1 Grupe, gde je bio član Leadership tima i glavni direktor za ljudske resurse i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji.

Pre toga je od 2010. godine obavljao funkciju člana Uprave i izvršnog direktora za strateško upravljanje ljudskim resursima u Cemex Grupi, zadužen za operacije u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Srbiji.

Karijeru je započeo 2006. godine u oblasti finansijskog savetovanja u Privrednoj banci Zagreb, članici Intesa Sanpaolo Bank Grupe.

Diplomirao je poslovnu ekonomiju, a magistrirao finansijski menadžment na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Splitu. Školovanje nastavlja u inostranstvu, a MBA studije završava na HHL Leipzig Graduate School of Management u Nemačkoj, te EADA Business School u Španiji. Dodatno se usavršavao na Harvard Business School, na kojoj je specijalizovao područja upravljanja poslovnim transformacijama.

Od 1. marta Upravni odbor Hrvatskog Telekoma činiće Davor Tomašković kao predsednik, Daniel Daub, zadužen za finansije, Boris Drilo, odgovoran za tehničke i informacione funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za rezidencijalne korisnike, Saša Kramar, zadužen za biznis korisnike i Ivan Bartulović, nadležan za ljudske resurse.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.