Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 05.04.2018 12:47:47
NAB SHOW - IZLAGAČI / Tvrtke iz Hrvatske na Nab Showu 2016
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / Na NAB Showu 2018 u izložbenom programu sudjelovat će i tvrtke iz Hrvatske: Stype i Aviion Media.

Iz Hrvatske na NAB-u 2018 sudjelovat će Stype, tvrtka koja se bavi hardverskim i softverskim rješenjima za povećanje realnosti u stvarnom vremenu i virtualne studije za emitiranje. Njihov je najpoznatiji proizvod Stype Kit, sistem koji prati poziciju kamere u 3D prostoru, a koriste ga vodeći emiteri poput BBC-a, Fox Sports Australia, Viasat Sporta i drugih. Rješenja Stype Gripa namijenjena su emiterima kojima pružaju usluge 3D grafika u realnom vremenu, sportskih analiza i mnogih drugih.

Na NAB Showu također će sudjelovati hrvatska tvrtka AVIION Media. AVIION Media poznat je po svojem end-to-end OTT rješenju AVIION TV Suite koje distribuira multimedijske sadržaje na bilo koje uređaje služeći se širokopojasnim pristupom Internetu. AVIION TV Suite može se instalirati na premise ili kao usluga u oblaku te je stoga pogodno rješenje i za emitere i teleoperatere koji posjeduju svoju infrastrukturu i za one kojima treba privremeno OTT rješenje na konferencijama i eventima.

NAB Show jedna je od najznačajnijih konferencija u svijetu namijenjena radio i televizijskim emiterima, a osim bogatog programa koji se podjednako fokusira na inovacije i probleme s kojima se emiteri susreću, nudi i izložbeni program. NAB Show organizira se godišnje od 1923. godine u Las Vegasu, Nevada pod geslom "Where Content Comes to Life" ("Gdje sadržaj oživljava") u organizaciji National Association of Broadcasters. Ove se godine NAB Show odvija od 7. do 12. travnja 2018. godine.


(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.