Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 05.04.2018 11:25:56
MIPTV - TVRTKE / Na MIPTV-u 2018 26 medijskih tvrtki iz Adria regije
Cannes, Francuska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / Na MIPTV-u, koji će se održavati od 09. do 12. travnja 2018. u Cannesu, Francuska, sudjelovat će i dvanaest medijskih tvrtki iz Hrvatske, sedam iz Srbije, pet iz Slovenije, jedna medijska kuće s Kosova i jedna medijska kuća iz Bosne i Hercegovine.

Priliku da procijene i kupe eventualne nove televizijske sadržaje iz Hrvatske imati će i Blitz Film & Video Distribution, hrvatska podružnica Discoveryja, Duplicato Media, HRT, KIP International, Media Desk , MG Film Distribution, Missart, Moja TV, Nova TV, Pro-Ping i RTL Hrvatska.

Iz Srbije u Cannesu će na konferenciji biti DI&MA Vision, Emotion Production, M&M Production, NS Web Development, ekipa dnevnih novina "Politka", Stars Media International i Visionary Thinking.

Sadržaji na ponudi tijekom MIPTV-a privukli su i pet medijskih tvrtki iz Slovenije: Antenna TV Sl – Planet TV, Ekipa2, Pro Plus, RTV Slovenja i Telekom Slovenije.

S Kosova na MIPTV-u biti će predstavnici tvrtke Art Motion, a iz Bosne i Hercegovine na MIPTV-u sudjelovat će AEON Production.

MIPTV je najprestižniji svjetski content market sadržaja za sve ekrane koji jednom godišnje okuplja sve profesionalce iz televizijske industrije i industrije digitalne zabave. Ove godine se konferencija održavala od 09. do 12. travnja 2018. godine u Cannesu, Francuska.

(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.