Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 25.03.2018 13:32:57
NGON & DCI - GOVORNICI / NGON & DCI Europe 2018 objavio je listu govornika
Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 21. 03. 2018. / NGON & DCI Europe 2018, konferencija namijenjena telekomunikacijskim i data operaterima koja će se održavati od 26. do 28. lipnja u Nici, objavio je preliminarnu listu govornika i gostiju.

Za NGON & DCI Europe već se prijavilo više od 600 sudionika iz preko 60 zemalja, a potvrđeno je više od stotinu stručnjaka iz industrije koji će s njima podijeliti svoje iskustvo i znanje. Među njima su i poznata imena kao što su Andrew Lord, direktor optičkog istraživanja iz BT-a, Brad Booth, glavni arhitekt mreže Microsofta, Umair Hazif, viši stručnjak za optičku transmisiju Batelcoa, Kurosh Bozorgebrahimi, viši savjetnika za optičku mrežu Uniietta, Dr. Ioannis Tomkos, stručnjak za tehnološku strategiju i inovator u području ICT-a iz ATC-a, Mohamed Ahmed Abolfotouh, stručnjak za transport optičke mreže Vodafonea, Cedric Lim, direktor inženjeringa za Google te Nico Meurer, razvoj mrežne jezgre za Deutsche Telekom.

Ovi i mnogi drugi profesionalci ove dinamčine industrije sudjelovat će u keynote sessionima kao što su "Economic and business models for 2018 and beyond", "Massive MIMO: How will it facilitate the journey towards 5G?", "Regulatory uncertainty: Standardisation before dedicated investment", "Go-Long super-PON architecture: Exploring the data layer", "Towards 5G by 2020: The Evolution to Cloud based RAN", "Optimising capacity & reach with ROADMS and Flexgrid", "Traffic Trends as seen by a large carrier" "SDN & Network NFV: A viable next generation tech?" te "Data Centre Optics: Trends in Optical Tech".

NGON & DCI održavat će se od 26. do 28. lipnja u Nici, a organizira ga Informa. Glavni sponzor konferencije je Huawei, dijamantni sponzori su Infinera i ZTE, platinasti sponzori Ciena, Corning i Nokia, a zlatni sponzori ADVA, ECI i Ekinops.(LB) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.