Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.10.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Profil 06.02.2018 20:44:24
SES – RTS – TELEKOM SRBIJA / RTS emitira sve svoje kanale preko SES Videa
Beograd, Srbija (MEDIA EXPRES ADRIA) / 06. 02. 2018. / SES Video proširio je ugovor s dugogodišnjim parnertom Telekomom Srbija te će od veljače 2018. godine dodatna tri TV kanala i tri radio postaje RTS-a emitirati preko SES Videa. Time će svi kanali srpskog javnog emitera (9 TV kanala i 4 radio postaje) biti dostupni preko SES-ovog ASTRA satelita na 5 stupnjeva istočno.

U sklopu ugovora, kako je objavio SES, telekomunikacijska tvrtka Telekom Srbije izajmljuje dodatan kapacitet na satelitu Astra kako bi se emitirali tri dodatna RTS-ova TV kanala: RTS1, RTS2 i kanal namijenjen djeci RTS Poletarac te tri radio postaje: Radio Beograd 202, Radio Beograd 2 i Radio Beograd 3)

Ugovor između Telekoma Srbija i SES-a dosad je obuhvaćao emitiranje šest kanala i jedne radio postaje RTS-a na 5 stupnjeva istočno. S ovim novim proširenjem, sada se na toj pozicji emnitra čitav portfolio RTS-ovih kanala.

"Ovo proširenje ugovora predivan je primjer kako nam snažno partnrstvo poput onog kakvog imamo s Telekomom Srbija omogućuje povećati prisutnost u određenim tržištima", rekao je Martin Ornass-Kubacki, potpredsjednik prodaje za srednju i istočnu Europu SES Videa. "Drago nam je da je RTS još jednom odlučio uložiti svoje povjerenje u našu uslugu emitiranja i našu pouzdanost."

"Telekom Srbija implementirao je šest kanala preko SES-a za svog klijenta RTS u 2017. godini. Prepoznajući SES kao pouzdanog partnera koji pruža visoko kvalitetne usluge, Telekom Srbija odlučio je implementirati dodatna tri kanala preko SES-a za potrebe RTS-a i tako proširiti dugogodišnju suradnju između Telekoma Srbije i SES-a", kaže Milica Jovičić, direktor prodaje Telekoma Srbije.S obzirom na razvijenu infrastrukturu i signal koji doseže 99 % svjetske populacije, SES nosi titulu najvećeg globalnog satelitskog operatera, a njegova flota broji 56 geostacionarnih satelita. Pomoću SES-ovih satelita emiteri, teleoperateri, državne i privatne tvrtke svojim klijentima pružaju komunikacijske usluge, donoseći SES, izravno ili preko posrednika, u 291 milijun kućanstava diljem svijeta.

Telekom Srbija vodeći je srpski teleoperater osnovan 1997. godine u procesu restruktuiranja PTT sistema Srbije. Poseduje nekoliko podružnica: Telekom Srpske u Bosni i Hercegovini, m:tel u Crnoj Gori, Telus u Srbiji, FiberNet u Crnoj Gori, TS:NET u Nizozemskoj i HD WIN u Srbiji, a emituje 4 kanala Arena Sporta koji se emituju i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U većinskom je vlasništvu Vlade Republike Srbije.


(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.